ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!

ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!
Από το 2014 στα γήπεδα της Κορινθίας!Ζωντανές μεταδόσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΥ:



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΥ:

“Η ομάδα μας μέσα σε μια “καυτή” έδρα στο στάδιο της Κορίνθου με 50 φίλαθλους εκ τον οποίον οι 15 ήταν του Πανσολυγειακου είδε τα δόντια της 06 η οποια ήταν καλυτερη σε όλο το παιχνίδι και κατασπαραξε την ομάδα του σοφικου με 7 γκολ (6 δοκάρια). Μας έδειξε την ωμή πραγματικότητα και μας υπενθύμισε ότι η αλαζονεία μιας ομάδας δειχνει πως εξευτελίζει ένα ιστορικό σωματείο που δεν κάνει πρωταθλητισμο και κατεβαίνει στο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας με 30 παιχτες από το χωριό (παπαγιαννης Ναύπλιο) που και οι αλλοδαποί είναι παιδιά που έχουν μεγαλώσει στο σοφικό και είναι και οι 29 παιχτες από τις ακαδημίες της ομάδας μας,που αυτή τη στιγμή δεν πληρώνετε κανένας στην Ομάδα μας και όλοι ματωνουνε για την φανέλα κ για τον τόπο τους.
Η ομάδα του Πανσολυγειακου ητανε πάντα παρόν και θα είναι από το 1961 στα γήπεδα της Κορινθίας με δικά της παιδιά που σε όλη της την ιστορία εξελίσση παίχτες και τους δίνει σε μεγαλύτερες ομαδας και συντηρείται με δικά της παιδιά κ όχι με μισθοφόρους.
EYXOMAΣTE ΣTH 06 NA ΠPΩTAΓΩNIΣTHΣH ΣTO ΦETINO ΠPΩTAΘΛHMA K ΣTH Γ EΘNIKH KAI EYEΛΠIΣTOYME KAI THN EΠOMENH ΔEKAETIA NA EINAI KONTA MAΣ ΣTA ΓHΠEΔA THΣ KOPINΘIAΣ…”