ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!

ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΒΕΛΑΚΙ,ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ!
Από το 2014 στα γήπεδα της Κορινθίας!Ζωντανές μεταδόσεις

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙ!



Το τρίτο τους φιλικό παιχνίδι έδωσαν οι οράνιε αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τον Ηρακλή Λεχαίου.
Το τεχνικό δίδυμο των οράνιε κ.κ Νούλας και Πέτρου, ενόψει και του αυριανού φιλικού αγώνα με την Α.Ε Ερμιονίδας, χρησιμοποίησαν συνολικά 17 ποδοσφαιριστές.
Το πρόγραμμα της καλοκαιρινής προετοιμασίας περιλαμβάνει δύο φιλικά κάθε Σαββατοκύριακο καθώς οι δύο τεχνικοί θέλουν να δώσουν επαρκή χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές του έμψυχου δυναμικού.
Οι οράνιε αγωνίστηκαν με τους Κιούλο, Παππά, Κανελέτη, Στασινόπουλο Δ., Σαλοδημήτρη, Χρυσαφίδη, Γκιζαριώτη, Ούγκρη, Δαλκαφούκη, Βοϊδήλα και Γεωργούλια.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Σιώκος (46’), Πετρίδης (46’), Πέτσας (46’), Τσώκος (60’), Γεωργίου (60’) και Διάσσινος (60’).
Χρόνο συμμετοχής για πρώτη φορά σε φιλικό αγώνα μετά από την εγχείρηση του περασμένου Ιούνη πήρε ο Ηλίας Σιώκος με τον αρχηγό των οράνιε να έχει και ένα σουτ στο δοκάρι στο 83ο λεπτό της αναμέτρησης.
Οι οράνιε επικράτησαν με 6-2 με τους Δαλκαφούκη (1’,29’), Γκιζαριώτη (4’), Παππά (61’), Ούγκρη (68’) και Γεωργίου (79’) να σημειώνουν τα γκολ της ομάδας μας.
Το δεύτερο φιλικό τεστ του Σαββατοκύριακου θα διεξαχθεί στο γήπεδο των Ισθμίων (18:30), όπου οι οράνιε θα υποδεχθούν την Α.Ε Ερμιονίδα.